Dreamhack EIZO Open Bucuresti 2012

Publicat pe 23 oct. 2012 - 14:08 de Mîrzac Iulian

A fost si Dreamhack EIZO Open, cea mai importanta competitie de gaming organizata la noi in tara vreodata. Asta a fost posibil doar cu ajutorul PGL care a reusit sa-i aduca pe cei de la Dreamhack si uite asa weekendul trecut mii de gameri (nu cunosc cifre oficiale) au calcat pragul Turbohalle pentru a se juca sau pentru a participa la competitiile principale : League of Legends, Starcraft 2 si Counter Strike 1.6. Premiile puse in joc au fost de 32.000 de euro deci destul de consistente pentru castigatorii de locuri 1.

Organizarea a fost destul de buna: o sala mare in care se desfasurau competitiile principale, in special Starcraft 2 si League of Legends, Counter Strike 1.6 avand o zona special amenajata. Au fost prezenti printre altii ASUS, NVIDIA, Romtelecom, Kingston cu standuri expozitionale, PC-uri disponibile pentru joc, componente si periferice special destinate gamerilor. Toate competitiile au fost transmise live in intregime pe dreamhack.tv, pgl.ro si dreamhack.ro.

Mai jos puteti vedea materialul video in care am incercat sa surprindem cat mai bine atmosfera de la eveniment.

Imagini

Video

Finala Starcraft 2 – Nerchio vs Bly – Dreamhack Bucuresti 2012

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: