Detalii despre Olympus Tough dezvaluite din greseala

Publicat pe 3 mai 2012 - 10:47 de Tita Mihai

Detalii despre noua camera foto compacta de la Olympus au fost facute publice din greseala de catre cei de la Best Buy, modelul in cauza este Olympus TG-1 iHS Tough. Dupa cum ii spune si numele, aceasta camera compacta este construita sa reziste la intemperii de genul apa, inghet, praf sau socuri. Senzorul cu care este echipat acest model este unul CMOS de 12 megapixeli, capabil sa ofere rezolutii de pana la 3968 x 2976 de pixeli. TG-1 este capabila sa inregistreze la rezolutii HD 1080p, 720p sau VGA.

Pe spate gasim un display OLED de 3 inci cu rezolutia de 610k pixeli. Are zoom optic de 4x, zoom digital 4x si zoom total 16x. Modurile de fotografiere disponibile sunt dintre cele mai diverse: portrait, landscape, night scene, indoor, sunset, beach and snow si multe altele. Modul super macro va da posibilitatea sa faceti fotografii de la o distanta de doar 1 cm. Datorita procesorului foto TruePic VI putem face fotografii cu sensibilitate ISO 6400.

Pretul acestui model va fi de aproximativ 1200 de lei.

 

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: