Imprimanta care printeaza 3D „Cube” din 25 Mai

Publicat pe 2 mai 2012 - 18:27 de Mîrzac Iulian

Cubify 3D nu apare pentru prima data online. A fost prezentat si in luna Ianuarie si acum producatorul anunta ca dispozitivul inovator se gaseste in SUA la precomanda pentru 1.299$ (cea mai ieftina de pe piata). Livrarile vor incepe chiar de pe 25 Mai poate neasteptat de repede pentru unii. Imprimanta va veni si impreuna cu un „cartus” de o singura culoare insa se vor putea comanda si alte cartuse de 50$ fiecare dupa ce terminati cartusul primit.

Eu astept cu mare nerabdare sa apara si in Romania ori acest produs, ori alta imprimanta 3D. Practic iti permite sa creezi orice obiect cu ajutorul unui program de modelare 3D.

Dupa cum puteti observa si in videoclipul de mai jos principiul imprimantei este simplu, partea complicata este constructia imprimantei mai degraba. Asemenea imprimantei 2D capul de printare porneste de la baza obiectului apoi urmareste conturul obiectului construindu-l de jos in sus.

Urmariti videoclipul de mai jos pentru o demonstratie.

Cubify

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: