Videoclipuri din unghiuri multiple de la YouTube!

Publicat pe 5 feb. 2015 - 9:16 de Mîrzac Iulian

YouTube Unghiuri MultipleAcesta este un update serios care parcă-l aștepta în subconștient orice creator de conținut de pe YouTube. Oricine face filmări la evenimente importante din mai multe unghiuri și-a dorit această funcție la un moment dat. Deocamdată în testare doar în SUA unde dacă ai un canal de YouTube poți face o cerere aici să ți se activeze funcția prin care să oferi fanilor tăi posibilitatea să schimbe unghiurile din care a fost filmat evenimentul / show-ul.

Așa cum vedeți în imaginea de mai sus ca user nu trebuie decât să apeși pe pictogramele din dreapta sau pe tastatură pe cifrele corespunzătoare pentru a schimba unghiul. Recomandarea YouTube este să țineți apăsat pe buton sau pictogramă mai lung dacă doriți ca schimbarea să se facă brusc, bineînțeles pentru ca materialul video să se încarce și să nu apară sacadări.

Singurul material disponibil acum îl poți vedea aici.

Sperăm să vedem pe viitor implementări pe materiale video sportive, concerte mari, evenimente tech de ce nu, cum ar fi să-ți alegi doar camera video în care poți vedea de aproape noul Galaxy S6, sau noul iPhone ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: