Creează muzică în browser

Publicat pe 24 mart. 2015 - 8:56 de Mîrzac Iulian

html5 drum machineAplicațiile web sunt viitorul, cel puțin într-acolo se îndreaptă dezvoltatorii de aplicații mobile, aplicații desktop / laptop. Până și sistemele de operare sunt dezvoltate acum în ideea de a rula aplicații bazate pe tehnologii web. Firefox OS de la Mozilla (mobile OS), și Chromium OS de la Google (desktop OS) sunt două exemple cunoscute.

Aplicația web de mai sus copiază designul Roland TR-808 unul dintre cele mai populare instrumente drum machine și cel care a devenit cel mai utilizat. Cred că aplicația web a fost lansată pentru a populariza cât mai ușor și prin cât mai multe canale documentarul care va fi lansat anul acesta despre acest instrument care a revoluționat industria muzicală. A fost folosit de numeroși artiști Beastie Boys, LL Cool J, Kanye West, Outkast, Marvin Gaye.

Apăsați pe instrumentele de mai sus: kick, closed, open, snare, etc. apoi pe pad-urile de jos alegeți când se declanșează sunetul, apoi apăsați butonul Play. Și va începe să emită sunetele corespunzătoare.

Din aplicație poți alege un layout hip-hop, electronic, house, techno, acustic. Și într-un final poți să și downloadezi beat-ul creat de tine într-un fișier WAV.

Roland TR-808 – drum machine

Postați beat-urile voastre aici !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: