Corning Gorilla Glass 4

Publicat pe 24 nov. 2014 - 8:35 de Mîrzac Iulian

Gorilla Glass 4

Nu este implementat pe multe device-uri Gorilla Glass 3, dar deja avem noua generație de protecție pentru ecranul device-urilor. Evident nu va fi mai rezistent ca materialul din safir care este în acest moment cel mai rezistent la șocuri și zgârieturi. Totuși noul Gorilla Glass 4 va rezista dacă este scăpat de la 1m înălțime pe suprafețe dure în 80% din cazuri. O altă comparație interesantă ar fi că Gorilla Glass 4 de 0.4mm grosime ar fi puțin mai rezistent față de unul de 0.7mm, prin urmare se vor putea crea produse mai subțiri dar la fel de rezistente ca și până acum.

Primul telefon cu această nouă protecție va fi lansat anul viitor până în primăvară. Tehnologia lor a fost utilizată în 1.395 tipuri de produse de la 40 de vendori diferiți, pe un total de 3 miliarde de device-uri. Samsung este cel mai mare acționar al companiei acum.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. web design 03/01/2015 at 14:29 - Reply

    am vazut destule modele cum se spargeau foarte usor, sincer sa fiu depinde de noroc si felul cum pica jos

Postează un comentariu: