Ce telefoane vor primi update la Windows 10 ?

Publicat pe 14 nov. 2014 - 8:36 de Mîrzac Iulian

Nokia-Windows-Phone-650x365

Odată cu lansarea Windows Phone 8 Microsoft a anunțat că sistemul de operare va împărtăși un sistem de fișiere, organizare, kernel și drivere asemănător cu varianta desktop Windows 8. Ce însemna acest lucru pentru utilizatorii de telefoane Windows Phone 7 era că nu vor primi update decât până la 7.8, nu ar fi fost posibil să treacă niciodată la 8.

Acum dacă sunteți utilizator de Windows Phone 8 sau vreți să cumpărați un telefon cu WP 8 cu siguranță vă întrebați dacă veți primi update la Windows 10 pentru telefonul vostru.

Microsoft a confirmat ieri printr-un mesaj pe Twitter unui utilizator care a adresat această întrebare că toate telefoanele care au venit cu Windows Phone 8 preinstalat vor primi update la Windows 10, viitorul sistem de operare mobile. Probabil ați observat că nu am scris Windows Phone 10. Vor să arate că unificarea sistemului de operare pentru smartphone-uri și cel pentru PC-uri este programată odată cu trecerea la această versiune.

Dacă vă amintiți Satya Nadella a făcut în Iulie un anunț important în direcția în care va merge Microsoft. Vor unifica platformele mobile, desktop și xbox. Acesta va fi marele avantaj Microsoft în 2015 și pare a fi marele game changer din industrie, programatorii vor putea face o aplicație / joc pentru toate cele 3 platforme. La Apple nu se aude nimic și nu văd să adopte direcția aceasta curând.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: