ALT Festival Brașov 2015

Publicat pe 16 oct. 2015 - 15:04 de Mîrzac Iulian

ALT Brasov

A doua ediție ALT Festival se desfășoară anul acesta în perioada 19-24 Octombrie 2015 timp de 6 zile la Brașov (sunt mai multe micro evenimente în diferite locații din Brașov). Evenimentul aduce la un loc cele mai noi tehnologii hardware și software românești. Evenimentul își propune să strângă la un loc programatori, ingineri, designeri, antreprenori cu scopul de a facilita accesul la tehnologie și de a dezvolta industria în general.

Evenimentul are și rol educațional bineînțeles. Ca și anul trecut: Internet of Things, Sharing Economy, Collaborative Consumption, 3D sau Gaming vor fi unele dintre cele mai discutate subiecte.

Vor fi așteptați peste 600 de participanți la eveniment.

Mai mult decât atât, sub egida ALT Festival, Clusterul pentru Inovare și Tehnologie contribuie în mod direct la crearea de conexiuni cu peste 200 de reprezentanți de la Clustere din Europa de Sud-Est. Acest lucru este posibil datorită unui eveniment central din cadrul festivalului, respectiv Days of Clusters, al cărui scop principal este de a construi legături strategice cu alți jucători importanți din aceasta zona de interes.

ALT Festival 2015 dovedește, o data în plus, importanța existenței Clusterului ALT Brasov pe plan local, dar și național, precum și capacitatea acestuia de a genera plus valoare pe mai multe paliere: economic, social, intelectual etc.

Va fi și o zi dedicată afacerilor dezvoltate în industria gaming.

Alt Brașov oferă dezvoltare economica comunităților locale și din Regiunea Centru prin susținerea inițiativelor antreprenoriale, atragerea de investiții, incurajarea inovației și conectarea acestora la piața globala.

Întreg Programul îl găsiți aici. Pe mine m-au atras workshop-urile din ultima zi: AGILE GAMES, EXTJS SIMPLIFIED, INTRODUCTION TO UNITY, ANDROID, RAPSBERY PI, „CUM SĂ FOLOSEȘTI SOCIAL MEDIA PENTRU BRANDING PERSONAL”, POPULAR FRONT-END FRAMEWORKS COMPARED. „A HANDS-ON JOURNEY THROUGH ANGULARJS, BACKBONE.JS, METEORJS AND REACTJS”.

Înscrierea la evenimentele organizate sub tutela Alt Brașov Festival se face intrând pe fiecare titlu din program și completând formularul.

Nu ratați astfel de evenimente. Vă pot schimba viața, cursul afacerii, ori dacă sunteți al început puteți lansa pe piață prototipul vostru, sau orice dezvoltați.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: