Cele mai noi gadget-uri ce urmează sa fie lansate de LG !

Publicat pe 21 mai 2014 - 0:18 de Mîrzac Iulian

LG G Pad series 1

LG Electronics a creat ceva vâlvă cu LG G Pad al lor de 8.3″ lansat la sfârșitul anului 2013, pe care l-am și avut la test primii din România dacă îmi aduc aminte bine, păcat că nu a stat foarte mult la noi, a fost cea mai bună tabletă Android de buget pe care am pus mâna în 2013. Patru lucruri o caracterizau: Ecran bun, viteză, usability, preț bun.

Așadar LG are ceva avânt acum cu smartphone-urile sale grozave din seria G și cu televizoarele SMART și OLED curbate care sunt produse pur și simplu extraordinare.

Acum vor lansa trei dimensiuni de tablete G Pad 7.0, G Pad 8.0 și G Pad 10.1. Astfel va acoperi și cererea pentru tablete de 7 și 10″ pentru că sunt destui care prefera alte dimensiuni față de 8″ pentru o tabletă.

„Consumatorii ne-au comunicat faptul că își doresc o gamă mai largă de dispozitive cu ecrane mai mari, care nu compromit portabilitatea,” a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. „Spre deosebire de smartphone-uri, pentru tablete nu există o dimensiune care se potrivește tuturor. Prin urmare, am creat seria LG G Pad pentru consumatori diferiți, pentru unii dintre ei fiind prioritară portabilitatea, în timp ce alții își doresc cea mai bună experiență multimedia posibilă. Seria G Pad acoperă toate aceste aspecte. „

LG G Pad series 2

 • G Pad 7.0: Creată pentru a fi ținută într-o mână, cea mai mică tabletă LG oferă atât portabilitate, cât și putere.
 • G Pad 8.0: Cu ecran de 8 inci, tableta LG de dimensiuni medii oferă o experiență multimedia captivantă și multifuncționalitate.
 • G Pad 10.1: Cu cel mai mare ecran și cea mai rezistentă baterie, tableta LG de 10.1 inci asigură nenumărate ore de divertisment și de distracție.

QPair 2.0 și Knock Code nu vor lipsi din noile versiuni ale tabletei G Pad, adaosuri la software care au marcat pozitiv utilizatorii.

LG Heart Rate Earphones

LG Heart Rate

Căştile LG Heart Rate sunt niște accesorii mai neobișnuite. Sunt căști cu ajutorul cărora smartphone-ul poate „asculta” pulsul utilizatorului cu ajutorul tehnologiei PerformTek®. Sunt gândite pentru utilizatorii care fac sport și care preferă căștile in-ear cu suport pentru ureche pentru a fi sigur că nu vor cădea. Căștile pot comunica fie cu un smartphone fie cu Lifeband Touch prin intermediul Bluetooth. LG Fitness este aplicația de pe smarpthone-urile LG cu care va lucra și care îți va oferi informații complete despre caloriile arse, ritmul cardiac, și oxigenul consumat în timpul exercițiului.

Specificații-cheie ale căștilor Heart Rate:

 • Baterie: 200mAh
 • Conectivitate: Bluetooth 3.0
 • Dimensiune: 46 x 33 x 17mm
 • Greutate: 26.7g (Căști) / 18g (Medalion clip-on)

LG Heart Rate Earphones_using scene

 

 

LG Lifeband Touch

LG Lifeband Touch este accesoriul în formă de brățară cu care vei putea monitoriza mai mulți parametri în timpul exercițiilor. Utilizatorii își pot urmări progresul și ajusta programele de antrenament conform informațiilor primite. Inteligent creată, brățara simte când utilizatorul și-a pus-o pe braț și pornește. Include senzori de accelerare și un altimetru.

Cu ajutorul ei vei putea verifica apelurile, și mesajele primite. Pentru că a fost creată sa poată fi utilizată independent, brățara poate fi folosită pe orice sistem Android sau iOS care are instalată o aplicație de fitness populară ori LG Fitness. Autonomia acesteia este de 5 zile.

Specificații-cheie ale brățării Lifeband Touch:

 • Ecran: OLED de 0.9 inci(128 x 32)
 • Baterie: 90mAh
 • Conectivitate: Bluetooth 4.0
 • Lungimea benzii: 196mm (XL) / 181mm (L) / 166mm (M)
 • Greutate: 53.1g(XL) / 50.1g(L) / 49.9g(M)

LG Lifeband Touch

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: