Google Docs Mobile pentru Android si iOS

Publicat pe 22 nov. 2010 - 14:22 de Mîrzac Iulian

Pana recent versiunea pentru mobile a Google Docs era folositoare doar daca vroiai sa citesti un document sau vroiai sa downloadezi unul din documentele salvate acolo. De acum incolo documentele nu vor mai fi doar pentru vizualizat. Daca aveti un telefon sau un tablet pc care foloseste Android 2.2+ sau iOS 3.0+ si limba setata este Engleza, veti putea sa editati documentele din dispozitivul dumneavoastra, si cel mai important lucru este ca nu trebuie sa instalati o alta aplicatie.

Intrati pe http://docs.google.com in orice browser pe care-l aveti instalat in dispozitiv si selectati documentul pe care vreti sa-l editati. Apoi in timp ce-l vizualizati gasiti butonul Edit pentru a activa modulul de editare. In orice caz butonul Edit se pare ca nu apare, asa ca incercati zilele urmatoare deoarece Google a declarat ca Google Docs Mobile va aparea pe toate dispozitivele mobile in cel mai scurt timp (saptamana aceasta).

Exista si o problema a sistemului, Google Docs Mobile nu va functiona decat pentru documentele create cu noua versiune al Google Docs, pentru ca au un alt format.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: