Camera foto cu Android 4.1 de la Samsung – Galaxy Camera [IFA Berlin 2012]

Publicat pe 31 aug. 2012 - 15:21 de Tita Mihai

Pe net circulau zvonuri cum ca Samsung s-ar pregati si ei sa lanseze o camera foto cu Android la fel ca si rivalii lor de la Nikon. Cu ceva timp in urma scriam despre CoolPix S800c a celor de la Nikon, o camera foto de 16 megapixeli ce ruleaza Android 2.3, iar acum Samsung confirma zvonurile si spune ca are de gand sa lanseze si ea o camera foto cu Android.

Camera foto cu Android a celor de la Samsung se numeste Galaxy Camera si este bazata pe „portdrapelul” companiei in materie de telefoane mobile, Galaxy S3. Samsung a anuntat aceasta camera la IFA Berlin si se lauda ca are un procesor de 1.4 Ghz quad-core, senzor de 16 megapixeli, display de 4.8 inci HD Super Clear, zoom de 21x si OS Android 4.1 fata de 2.3 cu care este echipata camera celor de la Nikon. Camera foto poate fi controlata si cu ajutorul catorva comenzi vocale simple iar dupa ce ati facut o poza o puteti edita cu ajutorul celor 35 de efecte foto pe care camera le are incluse.

Pe langa faptul ca puteti urca fotografiile facute direct pe retelele sociale, Galaxy Camera mai are o functie speciala, Auto Cloud Backup, cu ajutorul careia pozele sunt salvate automat in cloud-ul Samsung Allshare. In materie de conectivitate puteti alege dintre  modele cu 3G si Wi-Fi sau 4G si Wi-Fi. Inca asteptam detalii despre pret si disponibilitate.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: