Demostratie video Unreal Engine 3 pe Windows RT [IFA Berlin 2012]

Publicat pe 31 aug. 2012 - 16:52 de Tita Mihai

Motorul grafic Unreal Engine 3 si-a aratat coltii pe Windows RT, cei de la Nvidia au lansat o demonstratie video in care arata de ce este in stare UE 3. Demonstratia a fost facuta pe o tableta Asus Vivo Tab RT, si este prima data cand publicul vede la lucru motorul grafic Unreal. 

Portarea motorului grafic pe Windows 8 si Windows RT a fost posibila datorita celor de la Nvidia si Epic care au lucrat impreuna pentru a pune la dispozitia dezvoltatorilor aceasta versiune. Unreal Engine 3 este unul dintre cele mai puternice si mai populare motoare grafice la ora actuala, jocuri precum seria Mass Effect si Batman au fost create cu ajutorul acestuia. Versiunea de Unreal implementata este aceasi cu cea de pe PC, asta traducandu-se prin faptul ca producatorii de jocuri care au titluri pe PC construite pe Unreal Engine 3 vor putea sa isi porteze cu usurinta si rapiditate jocurile pe Windows RT.

Companii precum Sony, Asus, Microsoft, Samsung sau Dell au lansat sau urmeaza sa lanseze tablete cu OS-ul Windows RT care isi va face aparitia pe piata pe 26 octombrie.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: