Apple a vandut 3 Milioane de Noi iPad-uri

Publicat pe 22 mart. 2012 - 17:32 de Mîrzac Iulian

Pana pe data de 19 Martie 2012, Apple a lansat un comunicat de presa prin care declara ca s-a depasit cifra de 3 Milioane de unitati vandute de retailerii din toata lumea. Noul iPad a fost disponibil pe 16 Martie in magazinele din SUA, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore, Elvetia, Marea Britanie in urma lansarii oficiale de pe 7 Martie. In Romania este pe piata de Marti la QuickMobile.ro si de miercuri pe stoc la MarketOnline.ro pe cale neoficiala, insa va fi disponibil oficial in tara de pe 23 Martie alaturi de alte 24 de tari din lume.

Noul iPad aduce in plus fata de iPad 2 un ecran Retina cu rezolutie 2048×1536 pixeli, un procesor A5X dual-core cu GPU quad-core, 1GB RAM, conectivitate Bluetooth 4.0 si posibilitatea de a lua o versiune cu 4G LTE, camera foto de 5 Megapixeli/filmare 1080p.

Odata cu lansarea Noului iPad aplicatia iPhoto din imaginea de mai jos are un real succes avand peste 1 milion de utilizatori. Aceasta a fost prezentata odata cu lansarea tabletei si iti permite sa editezi cu usurinta fotografiile din iPad sau iPhone si sa le impartasesti tuturor.

Sursa: Apple

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: