Imaginile cu Samsung GT-i9300 ar putea fi chiar Samsung Galaxy S III

Publicat pe 22 mart. 2012 - 18:07 de Mîrzac Iulian

Au fost multe zvonuri si alte imagini cu presupusul Samsung Galaxy S III. Cei de la PhoneArena.com au pe maini imagini cu un smartphone care dupa cum ne arata este modelul Samsung GT-i9300. In acelasi timp se poate vedea in prima instanta ca foloseste Android 4.0, are cele trei butoane touch specifice Android 4.0 la baza.

Ecranul pare sa aiba 4.6-4.7 inci, iar langa difuzor senzorii si o camera pentru apeluri video. Legat de partea de software, acesta ar putea fi o noua versiune a interfetei grafice TouchWiz de la Samsung. Aplicatiile Music Hub si Readers Hub sunt prezente dupa cum se poate observa, dar in plus sunt afisate noi aplicatii: S Memo, S Planner si S Suggest.

Nu putem spune cu siguranta daca Samsung GT-i9300 este noul Galaxy S III insa ce stim este ca seriile telefoanelor precedente au fost GT-i9100 pentru Samsung Galaxy S II, GT-i9250 este nou lansatul Galaxy Nexus deci nu putem decat sa presupunem ca acesta este SAMSUNG GALAXY S III.

Mai asteptam si alte imagini intre timp.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: