Apple a început producția de iPhone 5 !

Publicat pe 16 iul. 2012 - 23:43 de Boboc Gheorghe

Surse din China raportează că producția noului iPhone 5 a început. Sunt așteptate schimbări semnificative în design, cum ar fi mărirea display-ului și folosirea altor materiale pentru carcasă.

Blogul chinezesc Macotakara a dat de înțeles că producția iPhone-ului a început, și nu va fi diferit de ceea ce am văzut anterior. Totuși, diferența constă în faptul că partea superioară și inferioară ale capacului din spate a smartphone-ului, care în fotografii sunt de culori diferite vor fi din sticlă, iar restul capacului va fi din aluminiu, un material specific produselor Apple. De asemenea, este logic să presupunem că cei din Cupertino vor schimba raportul 3:2 în favoarea 16:9 care este cel mai popular.

Vorbind de imaginile care au apărut în ultimul timp în web, blogul Macotakara este sigur că sunt niște monstre pentru ingineri, și nu pune la îndoială autenticitatea lor. Așteptăm cu nerăbdare lansarea iPhone 5, care sunt sigur că nu va fi mai târzie de această toamnă.Carcasa iPhone 5

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Boboc Gheorghe 18/07/2012 at 14:55 - Reply

    Salut. Cum am scris și în articol, va fi prezentat în septembrie-octombrie. Prețul de start în SUA va fi de 500$. În România mă gândesc la un preț de start de 3000 RON, la liber. Oricum, vom vedea atunci, și dacă vor apărea detalii, vom reveni cu un articol.

  2. fatete dentare lumineers 18/07/2012 at 12:40 - Reply

    abia astept sa apara. sper sa pot face rost de bani pana cand apare pe piata. ore la ce pret de start o fi?

Postează un comentariu: