Tehnologie noua pentru display-ul iPhone 5 – [zvon]

Publicat pe 17 iul. 2012 - 13:05 de Tita Mihai

Zvonurile despre cum va arata si ce va avea iPhone 5 se intetesc, cel mai nou zvon aparut este cel referitor la display, se pare ca Apple va folosi o noua tehnologie in procesul de fabricatie al display-urilor de pe iPhone. Display-ul de pe iPhone 4S este format din trei componente: LCD, senzori touch si sticla, Apple vrea sa foloseasca alt proces de fabricatie pentru a reduce greutatea si grosimea per total a smartphone-ului. Noua tehnologie consta in faptul ca senzorii touch vor fi integrati direct in LCD. Companiile Japan Display si Sharp se pare ca deja produc aceste tipuri de display-uri. 

Daca Apple planuieste sa scoata un iPhone mai mare, astfel de schimbari ajuta telefonul sa nu ia prea mult in greutate sau in grosime, este posibil ca acest trend sa continue si la alte componente ale smartphone-ului, pentru al face mai usor si mai subtire. Pana la un anunt oficial din partea Apple, aceasta stire ramane deocamdata la stadiul de zvon, la fel ca si multe altele aparute deja sau care urmeaza sa apara.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: