Carcasa presupusului iPhone 5!

Publicat pe 7 iun. 2012 - 23:22 de Boboc Gheorghe

Săptămîna trecut, mai multe surse au publicat fotografii cu presupusa carcasa a iPhone-ului 5.

Carcasa iPhone 5

 

Astăzi a apărut o înregistrare video în care sunt discutate în detaliu toate modificările din iPhone 5 comparativ cu iPhone 4/4S.

[youtube width=”500″ height=”300″]8XY841RAY4Y[/youtube]

Cum am scris și anterior, lățimea noului iPhone este aceeași, dar înălțimea este mai mare. De asemenea, iPhone 4 are un cadru metalic,  închis din ambele părți cu panouri de sticlă, însă a șasea generație de iPhone v-a avea o carcasă de metal întreagă. Privind locația camerei observați că între ea și flash LED exista o gaură foarte mică și se speculează că acolo ar urma să fie implementat unul dintre microfoanele utilizate de iPhone pentru a înregistra clipuri video care au calitate audio mult mai bună. Trecînd apoi la partea inferioară a carcasei observăm implementarea unui conector USB mic, mutarea portului audio la bază și implementarea unor grilaje noi pentru difuzoar/microfon, o mișcare inedită din partea celor de la Apple.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

6 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: