Amazon Kindle Fire 2 ar putea fi lansat in luna Mai !

Publicat pe 18 feb. 2012 - 9:57 de Mîrzac Iulian

Apar zvonuri si zvonuri ca Amazon pregateste o noua tableta Kindle Fire de 9 inci care sa i se alature modelului de 7 inci testat si de noi. Cei de la China Times au scris ca noua versiune Kindle Fire 2 va fi lansata undeva in luna Mai.

Amazon are in plan reducerea costurilor de productie pentru noul Kindle Fire 2, ceea ce va fi obligatoriu pentru ca Amazon sa poata vinde tableta si sa mai si obtina profit. Prezentul Kindle Fire este vandut in pierdere dupa cum multe surse din presa online spun si asta tocmai pentru a avea un pret competitiv pe piata. Se pare ca piesele noului Kindle Fire 2 vor avea un pret mai redus pentru a obtine un pret mai mic per unitate construita.

Specificatiile tabletei inca nu sunt cunoscute insa asteptam informatii noi prin luna Martie daca luam in considerare ca tableta Kindle Fire 2 se va lansa undeva in luna Mai – Iunie.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: