iPad 3 va avea ecran Retina cu rezolutie 2048×1536 pixeli

Publicat pe 18 feb. 2012 - 9:16 de Mîrzac Iulian

Au fost lansate multe zvonuri pana acum care spuneau ca noua generatie de iPad va avea un ecran de inalta rezolutie. Acum celor de la MacRumors le-a intrat pe mana un asa zis ecran al viitorului iPad 3 pe care acestia l-au examinat cu ajutorul unui microscop. Ei confirma acest zvon si spun ca iPad 3 va avea ecran Retina cu rezolutie inalta. Dimensiunile ecranului vor ramane la  9.7 inci ca si al iPad 2, iar cu ochiul liber nu se vor observa diferente.

Daca va uitati pe imaginile comparative veti observa ca un pixel al ecranului iPad 3 reprezinta un sfert dintr-un pixel pe iPad 2. Ma intreb daca pe ecranul de 9.7 inci va conta atat de mult diferenta de rezolutie, sau aproape ca nu va conta o rezolutie asa mare pe un ecran mic.

Noua generatie de iPad se zvoneste ca este echipat cu procesor quad-core A6, va oferi suport 4G LTE in tarile unde exista operatori 4G (nu la noi), camere foto mai bune si o baterie mai buna. Tableta este asteptata pe 7 Martie intr-un eveniment special Apple.

Gasiti aici si reviewul meu la iPad 2.

MacRumors.com

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: