Allview a prezentat noile smartphone-uri Viper la IMWorld 2015

Publicat pe 16 oct. 2015 - 9:59 de Mîrzac Iulian

Allview Viper

Allview a prezentat săptămâna trecută cele mai noi smartphone-uri din seria consacrată Viper. Probabil fanii Allview știu deja la ce să se aștepte de la noile telefoane dacă au mai folosit modele Viper mai vechi. Ambele modele V2 Viper X și V2 Viper sunt dual sim și oferă acum o structură a carcasei dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu. Trebuie să fie ceva mai rezistent, Apple mai folosește un asemenea aliaj la produsele lor (a evoluat în timp).

Ambele vin cu Android Lollipop și sunt convins că vor continua să ofere aceeași calitate cu care ne-a obișnuit și prima serie. De menționat că seria precedentă a primit și upgrade la sistemul de operare Android, deci este foarte probabil să primească și acestea update la Android 6.0 Marshmallow.

Soluția grafică utilizată de noua serie este Mali T720 cu care veți putea rula cele mai noi jocuri 3D de pe Google Play. Ambele au 16GB memorie internă de stocare și acceptă carduri microSD de maximum 128 GB.

“Cele mai recente dispozitive din gama Viper se adreseaza utilizatorilor exigenti, care apreciaza in egala masura performanta, durabilitatea si designul unui dispozitiv care face parte din viata de zi cu zi a acestora. Multitudinea de functii, posibilitatile de conexiune si bateria generoasa reprezinta un mix optim pentru persoanele care apreciaza un design deosebit combinat cu functionalitate ridicata. In plus, continuam sa aducem cele mai noi tehnologii pe piata autohtona, prin lansarea V2 Viper X, primul dispozitiv Allview dotat cu cablu reversibil USB de tip C, cel mai nou standard in industrie.”, a declarat Lucian Peticilă, director general Visual Fan.

Ceva mai puțin întâlnit pe telefoanele dual sim este capacitatea de a oferi viteze de Internet 4G pe ambele slot-uri SIM. Cei care folosesc doar dual sim știu că nu puteau folosi decât un sim pentru voce + date și altul doar pe voce ori date la un nivel mai scăzut decât cel principal. Ambele sloturi vor funcționa și pe standardul FDD și TDD. Viteza maximă LTE va fi de 150 Mbps, iar tot pe partea de comunicare pentru WiFi va suporta și rețele care comunică pe banda de 5GHz (era și cazul).

V2 Viper X are un procesor Octa Core pe 64-bit și un display de 5,5” HD Amoled, cu o rezoluție de 1280×720 de pixeli și are protecție Gorilla Glass 3.

Camera foto este de 13MP cu diafragma f/2.0, este capabilă să focalizeze în sub 0.3 secunde și să fotografieze în rafală la interval de 0.46 secunde. Camera lui V2 Viper X folosește și tehnologia Ultra Pixel cu ajutorul căreia va putea genera imagini de 64 MP folosind un algoritm special. Și tot din categoria tehnologiilor foto vine și Super Zoom, tehnologia care poate face zoom digital de maximum 3 ori fără pierdere de calitate. Camera frontală de 5MP oferă tot felul de funcții pentru selfie-uri perfecte.

Specificațiile devin și mai interesante când ne uităm că vine cu o baterie de 3150 mAh combinată cu câteva de tehnologii de economisirea a energiei și totul la o grosime foarte mică de 7.2 mm.

V2 Viper pe de altă parte este varianta puțin mai ieftină și vine tot cu o carcasă subțirică de 7.85 mm pe spate metalică. Folosește un procesor, Quad Core pe 64-bit, oferă tot comunicare dual-sim 4G pe ambele la 150 Mbps, însă este mai mic 4.7″ și 1280×720 pixeli (ai densitate mai bună a pixelilor pe acesta).

Vei putea folosi telefonul pe post de telecomandă deoarece are un port infraroșu, bateria este mai mică: 2000 mAh, camera foto de 8MP, dar cea frontală tot de 5MP ( nu au făcut rabat de la calitatea selfie-urilor :). 

V2 Viper X si V2 Viper sunt disponibile începând de astăzi pe bază de precomandă la prețuri de 1249 lei și respectiv 999 lei, livrările începând din data de 6 noiembrie 2015 pentru V2 Viper X și 20 octombrie 2015 pentru V2 Viper. Pentru mai multe detalii, accesați www.allview.ro/v2viperx/ și www.allview.ro/v2viper/

P.S. Au început să facă prezentări video mult mai bune. Iar intro-ul (în acest videoclip e pe post de outro) lor arată cât se poate de bine. Keep up the good work.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: