Allview Alldro update la Android 2.3

Publicat pe 24 mai 2011 - 1:01 de Mîrzac Iulian

Iata ca vocea clientilor a fost auzita si poate si din proprie initiativa s-a intamplat. Din 1 iunie Allview Alldro va primi update la Android versiunea 2.3 Gingerbread de la versiunea actuala 2.1. Principalele imbunatatiri vor fi o viteza mai buna in utilizare si un management al resurselor mai bun cu performante de pana la 5 ori mai mari dupa cum declara compania in comunicatul de presa.

Viteza de reactie va fi imbunatatita cu aproximativ cu 50% in comparatie cu versiunea actuala. Interfata va suferi mici modificari si va fi mai prietenoasa si va oferi o experienta noua in utilizare. Spre exemplu copierea si lipirea textului se va face intr-un mod mai usor datorita modului de selectare mai precis al textului.

Tot la categoria user experience intra si capacitatea de a cauta pe Internet sau in telefon informatii cu ajutorul vocii instaland aplicatia Google Voice Search din Android Market. Bateria va tine mai mult cu aproximativ 15% datorita managementului resurselor mult mai eficient.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: