Allview AllDro 2 disponibil in magazine

Publicat pe 18 aug. 2011 - 19:45 de Mîrzac Iulian

A venit si ziua lansarii iar astazi tableta Allview Alldro 2 este disponibila in mai multe magazine online/offline. Recent anuntata, a doua versiune a cunoscutei tablete „romanesti” are Android 2.2 fata de prima versiune care avea 2.1, va suporta materiale grafice Flash, iar pe partea de conectica va avea bineinteles suport Wi-Fi, dar conexiunea 3G se va face tot printr-un stick extern.

Noul model va oferi un ecran de 8 inci in format 4:3, procesor Samsung ARM Cortex A8 la 1Ghz si o camera foto frontala pentru video conferinte. S-a optat pentru un ecran in format 4:3 pentru a multumi si utilizatorii cititori de carti electronice / pagini web cat si pe cei care vor sa joace jocuri.

Avand capacitatea de a rula filme Full HD dispozitivului i s-a atasat si un port HDMI pe langa cel USB, astfel utilizatorii avand posibilitatea de a rula orice material multimedia pe un televizor. Memoria interna este 4 GB si poate fi extinsa paana la 32 GB cu un card  micro SD.

Cu toate ca nu s-a optat si pentru adaugarea unui modul 3G in carcasa tableta suporta mai multe stick-uri 3G disponibile in primul rand in tara la operatorii de telefonie mobila.

Pretul de pornire va fi de 749 Lei si momentan se gaseste la evoMAG, OneStop, Oktal.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: