Allview a lansat la CeBit 2013 o tableta foarte ieftina cu 3G – AX2 Frenzy

Publicat pe 8 mart. 2013 - 18:28 de Mîrzac Iulian

Allview AX2 Frenzy

 

Allview ne tine in priza cu cat mai multe lansari de tablete si telefoane mobile asa practic ne asigura ca au configuratii dintre cele mai noi pe platformele sale mobile: pe tablete si smartphone-uri.

Au lansat la CeBit 2013 la Hanovra tableta AX2 Frenzy, un model construit special pentru bugetele reduse care cauta si functii cat mai variate si conectivitate cat mai mare. Spun asta pentru ca integreaza in primul rand un modul 3G, GPS, Bluetooth, WiFi, exista si o functie de apelare cu ajutorul careia veti putea efectua convorbiri telefonice prin intermediul cartelei SIM. Tableta este sustinuta de un procesor care se comporta pe alte tablete si telefoane acceptabil, fara blocari in timpul utilizarii aplicatiilor preinstalate sau efectuarea functiilor de baza din sistemul de operare.

“Tableta AX2 Frenzy este un model accesibil ce înglobează toate funcţiile necesare pentru conectare si comunicare. Utilizatorii device-ului vor avea parte de o experienţă plăcută, având posibilităţi multiple de a petrece timpul liber: sunt permanent la curent cu noutăţile postate de către prietenii lor în reţelele de socializare, realizează apeluri video prin aplicaţiile dedicate şi se distrează cu cele mai incitante jocuri de la Gameloft.” a declarat Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview.

Ca vorbeam de cat mai multe functii nu lipseste Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich care deja este cel mai popular sistem de operare Android la produsele noi lansate in ultima perioada, exista chiar si o camera foto principala cu rezolutie de 3.2 MP numai buna pentru a surprinde momente inedite, iar pentru apelare video (Skype, Yahoo Messenger) exista si o camera foto frontala.

Producatorul promite ca tableta AX 2 Frenzy cu acumulator de 3000 mAh reuseste o autonomie de 5h de folosire continua insa nu se specifica in ce conditii. Ecranul este de 7″ si va avea o rezolutie de 800×480 pixeli.

Pretul la care urmeaza sa fie vanduta in magazinele din tara este de 599 lei. Puteti accesa pagina Allview unde gasiti mai multe specificatii despre produs. Sunt curios cat de bine ruleaza o tableta in genul asta, mai ales ca dupa specificatii configuratia a ramas la fel fata de unele tablete care anul trecut se comercializau la 1000 lei.

AX2 Frezy

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: