Alipay intră pe piața din SUA

Publicat pe 10 mai 2017 - 8:28 de Mîrzac Iulian

Jack Ma este hotărât să atace și piața din SUA cu serviciul de plăți mobile Alipay.

Cum poate v-ați dat seama Alipay face parte din colosul Alibaba (liderul pe comerțul online în Asia și posibil și în alte zone ale lumii). Probabil unii dintre voi mai comandați chestii și de pe Aliexpress care aparține tot de Alibaba.

Odată cu comunicatul de intrare pe piața americană au anunțat și primul parteneriat cu procesatorul de plăți mobile First Data.

First Data are prin urmare acces la aproximativ 100.000 de comercianți la nivel internațional în peste 70 de piețe. Asta le aduce prin diferiți retaileri acces la 450 de milioane de utilizatori care ar putea alege să plătească prin Alipay.

Plățile se pot face cu ajutorul telefonului în magazine, fie prin NFC fie QR Code. Puteți introduce în contul Alipay un card Mastercard sau Visa sau America Express.

Pentru a pune lucrurile puțin în perspectivă, în China Alipay deține împreuna cu WeChat Pay de la Tencent 90% din piața de plăți realizate cu telefonul mobil.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: