Acces gratuit pentru Antreprenori la Netcamp 2012 !

Publicat pe 9 nov. 2012 - 12:26 de Mîrzac Iulian

Netcamp 2012 se va organiza anul acesta pe data de 22 noiembrie 2012 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cred eu cel mai vechi eveniment din Romania organizat pentru a reuni dezvoltatorii de aplicatii mobile si cei care au o afacere online sau isi doresc sa inceapa una.

Pentru a primi acces gratuit la eveniment nu trebuie decat sa fiti destul de interesat de Start-up-uri, sa aveti o idee de afacere online, ori chiar sa aveti deja un proiect web sau mobile inceput si sa cereti o invitatie. Evenimentul se desfasoara pe perioada intregii zile si cuprinde mai multe conferinte si seminarii in care se dezbat diferite teme legate de antreprenoriatul online.

Din experienta ultimilor doi ani va spun ca nu trebuie sa ratati Netcamp 2012 : veti intalni tot felul de oameni care or sa va poata ajuta in dezvoltarea unei afaceri online, speakeri care au deja o afacere online si care va pot da multe sfaturi esentiale in pornirea unui start-up, dezvoltatori mobile cu experienta. Este unul din evenimentele unde networkingul e ca un maraton unde incerci sa cunosti foarte multa lume.

„Ne plac intotdeauna succesele de rasunet international, insa cel mai adesea gasim inspiratia si motivatia in cei de langa noi. De la aceasta idee am pornit, sa oferim bune practici si exemple palpabile si aplicabile. Vad ca deja romanii nu mai viseaza sa faca un nou Google ori un nou Facebook si se indreapta spre proiecte care rezolva sau raspund unor probleme. Ne bucuram ca avem alaturi de noi companii mari si puternice care au inteles ca prin educatie si emulatie, comunitatea noastra va creste. Cu ajutorul resurselor lor oferim gratuit acest eveniment”, a declarat Cristian Manafu, initiatorul NetCamp.

Partenerii NetCamp in 2012 sunt: Nokia, Microsoft, Vodafone, Ursus Breweries si Simplus.

In cadrul evenimentului Netcamp ca si in anii trecuti se organizeaza si cateva micro-evenimente realizate special pentru a aduna in cate o sala oameni interesati in special de: Aplicatii de Smartphone la MobileDev, Antreprenoriat Online la Start Up Now!, Dezvoltatorilor Web la WeWorkWeb. Aceste micro-evenimente se desfasoara de la jumatatea zilei dupa incheierea primei parti.

Mobile Demo Zone – este o chestie noua in cadrul evenimentului. Este o zona special amenajata pentru a-ti putea expune propriile aplicatii smartphone celor prezenti la eveniment, asa primesti feedback direct de la cei care o testeaza si de la developeri cu experienta.

Vezi cum a fost anii trecuti Netcamp 2011 si Netcamp 2010.

Pe final videoclipul de anul trecut, dar care spune cel mai bine ce inseamna Internetul si cum ne-a afectat si cum ne va afecta vietile (in mod pozitiv), vorbesc fondatorii: Flickr, SoundCloud, editorul sef Wired UK, etc.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: