Revolutia din 1989 afisata pe Google Cultural Institute

Publicat pe 9 nov. 2012 - 17:44 de Mîrzac Iulian

Google are si o sectiune culturala ca sa-i zic asa denumita Google Cultural Institute unde gasiti mai multe proiecte create tocmai pentru a pastra sau descoperi informatii pretioase, despre momente istorice, monumente, sau opere de arta care merita descoperite. Din proiecte mai vechi si cunoscute apare si: Palatul Versailles in 3D.

Legat de Romania Google impreuna cu Televiziunea Romana au incheiat un parteneriat pentru a dezvalui materiale video in primul rand si fotografice din timpul Revolutiei din 89. Daca intrati pe linkul de mai sus trebuie sa cautati miscand bara pana in anul 1989 dupa care sa vedeti articolele legate despre inceputul Revolutiei in Romania, dupa asta un articol despre Timisoara si Bucuresti, sunt mai multe sectiuni pentru Romania.

Caderea Cortinei de Fier afiseaza modul in care a decurs caderea blocului comunist si in celelalte tari precum Cehia, Polonia, Germania de Est. Toate sunt asezate pe acea bara in ordine cronologica. Daca dati mai in spate gasiti si informatii despre Holocaust rabdare si chef de Istorie sa aveti.

Alte proiecte disponibile pe Google Cultural Institute.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Razvan 21/11/2012 at 13:14 - Reply

    Astazi l-am incercat si eu pentru prima data, plecand de la acest articol si chiar mi-a placut ce am vazut acolo, nu am apucat sa stau prea mult dar ce am apucats a vad chiar mi-a placut

  2. Andrew Starlike 10/11/2012 at 15:55 - Reply

    buna stirea, noul serviciu Google m-a lasat tare placut impresionat :)

Postează un comentariu: