10 aplicatii Android pentru editarea fotografiilor

Publicat pe 12 dec. 2010 - 17:12 de Mîrzac Iulian

Sistemul de operare Android permite programatorilor sa creeze aproape orice aplicatie le trece prin cap. Faptul ca este o platforma open-source si pentru ca a fost adoptat de multi producatori de telefonie mobila l-a propulsat aproape in top. Se estimeaza ca platforma android va fi cea mai utilizata din lume, in urmatorii ani.

Am gasit aceasta lista de aplicatii android pe internet si m-am gandit sa mai triez din ele si sa ramana “esenta” aplicatiilor android ce editeaza fotografii. Nu conteaza daca esti incepator sau avansat in domeniul fotografiei, aceste aplicatii va vor ajuta sa va imbunatatiti operele de arta.

Photoshop.com Mobile

Prima aplicatie pe care am gasit-o in capul listei si care cred ca-si merita locul vine de la Adobe, si este aplicatia web Adobe Photoshop Express care a fost adaptata si pentru dispozitivele mobile, cu Android si iOS. Dintre optiuni avem touch to crop, rotire, ajustarea culorilor, si efecte artistice. Puteti si sa va accesati fotografiile si videoclipurile uploadate in cont direct din aplicatie.

photoshop-express

Vignette

Aplicatia Vignette adauga efecte bazate pe lumina si umbre pentru a le face si mai frumoase.

vignette-app

PRO Paint Camera

Pro Paint Camera este ceea ce ai nevoie atunci cand vrei sa adaugi text peste poze, sa adaugi efecte solarize, negative, si la fel ca restul aplicatiilor efecte standard.

pro-paint-camera

Camera 360

Aceasta aplicatie iti poate transforma telefonul intr-un aparat foto profesionist. Poate sa adauge efecte interesante precum tilt shift, transformarea in fotografie HDR, draft, ghost, etc.

camera-360-app

PicSay

PicSay este un editor foto popular. Are efecte si posibilitati mai variate fata de multe alte aplicatii de editat fotografii. O parte dintre acestea sunt corectarea culorii, adaugarea de text, adaugarea de elemente grafice si efecte precum distorsie, spotlight, etc.

pic-say-app

Camera Fun Pro

Singura aplicatie Android care poate adauga efectul Photoshop Lens in timp real.

camera-fun-pro-app

Camera Zoom FX

Camera ZOOM FX are 40 de efecte posibile in portofoliu dintre cele mai variate.

camera-zoom-fx-app

FX Camera

FxCamera cuprinde efecte des intalnite in portofoliile fotografilor, precum ToyCam, Polaroid, care schimba formatul si culorile pozei astfel incat sa para facuta acum multi ani.

fx-camera-app

Pic Bubbler

Imaginea vorbeste de la sine. Prin intermediul aplicatiei adaugati cerculetele pentru a crea impresia ca persoana este dezbracata.

pic-bubbler-app

Retro Camera

Cu Retro Camera puteti adauga o gama larga de efecte retro pentru a face imaginile sa para din vremuri trecute de demult. Cinci tipuri de efecte vignette, efect de film vechi, alb negru, etc.

retro-camera-app

Photo Effects

Aceasta aplicatie va putea adauga peste 40 de efecte fotografiilor tale.

photo-effects-app

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Dani Teodorescu 16/12/2010 at 16:03 - Reply

    Calor srl Str. PROGRESUL 30-40, Sector 5 (calor.ro) trimite mesaje spam

Postează un comentariu: