Zitec isi mareste echipa !

Publicat pe 26 mai 2013 - 22:30 de Mîrzac Iulian

Zitec

Producatorul de aplicatii online Zitec vrea sa ajunga la un numar de 80 de angajati anul acesta. Sfarsitul lui 2012 marcat ca un an bun de catre cei 57 de colegi i-a motivat sa mai angajeze asa ca de la inceputul lui 2013 pana acum li s-au mai alaturat 10 persoane in echipa.

“În 2012 ne-am extins atât din punct de vedere al expertizei oferite clienţilor noştri, cât şi la nivelul echipei, crescând de la 40 la 57 de persoane. De la începutul acestui an am reuşit deja să atragem 10 colegi noi, iar până la finalul lui 2013 ne propunem să avem o echipă de 80 de membri”, a declarat Simona Lăpuşan, COO & Founding Partner Zitec.

Dintre 251 de CV-uri selectate a urmat o prima etapa de selectare a 51 de posibili candidati in final 17 noi colegi fiind angajati pentru a lucra pentru viitoarele aplicatii online. Doar trei colegi au parasit compania in 2012, asa ca asta ar putea fi un indice bun de referinta pentru cei care vor sa lucreze acolo.

“Piaţa muncii în industria de IT&C din România rămâne, în continuare, extrem de competitivă, angajatorii întâmpinând dificultăţi în a găsi personal specializat de calitate. În acest context, asistăm la o competiţie constantă între companiile care recrutează pe acest domeniu, din punct de vedere al atragerii şi retenţiei celor mai buni specialişti”, a explicat Florentina Greger, Human Resources Manager Zitec.

30.000 de Euro au fost investiti in 2012 pentru dezvoltarea competentelor angajatilor Zitec, iar compania are acum si un nou sediu.

Posturi disponibile la Zitec: PHP Software Engineer, PHP Drupal Developer, Software Engineer in Test, ASP.NET/Sharepoint Developer, Software Project Coordinator, System Administrator, Software Quality Assurance Engineer, PHP Magento Developer, Software Testing Coordinator.

Zitec are si un program de Internship platit pentru studentii care-si termina studiile si vor sa se ocupe de programare PHP. Sunt 5 locuri disponibile pentru internship.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: