Nokia EOS urmasul lui Nokia 808 Pureview ar putea fi lansat in Iulie

Publicat pe 25 mai 2013 - 12:52 de Mîrzac Iulian

Nokia Lumia 920

Nokia a reusit anul trecut sa uimeasca lumea IT pe segmentul de telefonie mobila cu un smartphone care integra un senzor de imagine mai mare decat al sapunierelor aparatelor foto compacte lansand Nokia 808 Pureview. Se lauda cu 41 Megapixeli, si zoom digital fara pierdere de calitate, amandoua datorita tehnologiei PureView, calitate audio la inregistrare video, diafragma f/2.4, iar imaginile chiar m-au impresionat. A reusit sa intreaca aparatul meu foto compact la detalii lasand la o parte grosimea telefonului care atunci era obligatoriu sa fie mare. La Nokia EOS sper sa aiba dimensiuni mai mici ale carcasei.

La cate zvonuri au aparut pana acum este clar ca va fi lansat un nou telefon cu camera foto performanta si s-ar parea ca in Iulie este lansarea conform unor site-uri straine. Nokia EOS conform Mobile Geeks „a auzit” de data de 9 Iulie pentru lansare, iar sursa este neconfirmata.

Aceeasi „pasare” care a ciripit publicatiei straine a declarat ca a folosit telefonul si ca ar avea un senzor de 41 de Megapixeli, dar exact ca si la Nokia 808 Pureview nu vei putea depasi rezolutia maxima de 34 Megapixeli pentru ca se realizeaza un crop a intregii imagini capturate de senzor. Primele zvonuri mentionau si de un ecran de 4.5″ si rezolutie 1280×768 pixeli, blit dual-LED, focalizare manuala si o noua aplicatie pentru camera foto. Sunt zvonuri credibile tinand cont ca numele de EOS ales de finlandezi vine de la camerele DSLR Canon. Astept cu entuziasm ziua in care se va lansa !

V-a placut Nokia 808 Pureview ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: