Bitdefender Sphere securizeaza PC-ul, Mac-ul, telefonul si tableta cu o licenta universala!

Publicat pe 6 apr. 2012 - 0:25 de Boboc Gheorghe

Bitdefender, liderul pieței românești de soluţii antivirus, lansează Bitdefender Sphere, o soluţie de securitate completă care protejează fiecare terminal din locuinţa utilizatorului de ameninţări informatice.

Produsul permite unui număr de trei utilizatori să securizeze un număr nelimitat de PC-uri, calculatoare Macintosh sau smartphone-uri şi tablete ce rulează Android împotriva unei largi sfere de ameninţări precum viruşi, spyware, spam şi atacuri de phishing.

Sphere funcţionează perfect pe toate dispozitivele, întrucât rulează tehnologie premiată ce protejează mai mult de 400 de milioane de utilizatori de peste tot din lume şi permite consumatorului să facă cumpărături, să folosească serviciile bancare, să se joace şi să lucreze în mod sigur indiferent de locaţie.

Produsul este disponibil în perioada 9-22 aprilie, în exclusivitate prin retailerul online eMag, la pachet cu o cameră de supraveghere D-Link DCS-930L pentru locuinţe şi birouri, compatibilă mydlink, la preţul de 349.99 de lei. Începând cu 23 aprilie, Bitdefender Sphere va fi disponibil şi pe www.bitdefender.ro şi la distribuitori.///

“Cu o singură licenţă Bitdefender Sphere toată familia poate sta liniştită pentru un an întreg. Iar prin parteneriatul cu D-Link am adăugat unuia dintre cele mai bune produse de securitate existente deja pe piaţă o soluţie inovatoare de supraveghere şi monitorizare a locuinţei sau biroului, oferind astfel utilizatorului final protecţie completă”, a declarat Răzvan Vâlceanu, Country Manager Bitdefender România.

Camera D-Link DCS-930L constituie un sistem complet cu procesor și web server încorporat, ce transmite imagini video de calitate ridicată.

“Cu acest pachet de securitate, siguranţa informatică este deplină. Soluția de supraveghere este bazată pe camera video aflată în interacțiune cu portalul dedicat mydlink, și asigură o monitorizare IP gratuită. Formula este perfecționată prin securitatea garantată de antivirusul Bitdefender Sphere, fiecare utilizator reușind astfel să îșiprotejeze locuința sau biroul în mod eficient”, afirmă Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link România.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: