YouTube va avea un serviciu de audio streaming cu plată ?

Publicat pe 20 aug. 2014 - 8:58 de Mîrzac Iulian

Youtube Music KeyYouTube deține o sumedenie de melodii și cred că nu doar românii ascultă muzică pe Internet prin intermediul YouTube. Cred că nu odată ați mers la o petrecere și muzica era pusă de către „DJ” de pe YouTube. Comportamentul este global pentru că este cea mai cunoscută sursă de unde poți găsi rapid o melodie pentru că trebuie să recunoaștem că și sistemul de auto sugestii funcționează al naibii de bine, iar dacă nu o găsești din prima o poți căuta în lista de rezultate.

Problema YouTube este că materialul audio este întrerupt de reclamele video, nu poate fi ascultată offline, nu poate fi pus în background decât prin diferite artificii, așadar Google s-a gândit la o soluție.

Conform mai multor surse de pe Internet Google pregătește un serviciu cu plată numit YouTube Music Key, care în schimbul a 9,99 $ să primești exact opusul problemelor de mai sus. Vei putea să asculți muzica offline, fără reclame, și nu va exista problema de a asculta rulând aplicația în fundal. Este posibil ca Play Music serviciul existent de streaming audio să fie rebranduit în Play Music Key.

Serviciul nu se va lansa prea curând, va mai dura aproximativ 4-5 luni spun ei deoarece Google încă negociază taxele pentru a avea dreptul de a oferi acest serviciu.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: