Yahoo.ro se lanseaza in luna septembrie cel tarziu

Publicat pe 17 mai 2008 - 17:50 de Mîrzac Iulian

Yahoo va lansa în luna august sau septembrie portalul yahoo.ro în România, călcând pe urmele Google. Următorul pas va fi lansarea versiunii în limba română a popularului Yahoo Messenger. Darren Patterson, business development director în cadrul Yahoo! Europe a venit în România pentru a pune la punct câteva dintre detaliile lansării protalului Yahoo cu conţinut în limba română. El a participat la „întâlniri cu principalii jucători media din piaţă, cu operatorii telecom şi cu furnizori de conţinut pentru negocierea parteneriatelor pentru conţinutul Yahoo.ro” după cum a declarat pentru Ziarul Financiar.
Din 2007, domeniul yahoo.ro a intrat în posesia companiei. Potrivit Ziarul Financiar, versiunea locală a portalului Yahoo! va fi orientată către comunitate, după cum susţine directorul Yahoo! Europe, scopul fiind de a întări aceasta comunitate prin oferta de conţinut localizat. Rolul lui Bobby Voicu, bloggerul numit recent comunity manager al Yahoo! în Romania, fiind să stabilească o legatură între utilizatori şi companie şi să determine care sunt aşteptările de conţinut şi servicii.

„Pieţele cheie pentru Yahoo! în 2008 şi 2009 sunt România, Turcia, Polonia şi Rusia” a mai afirmat Darren Patterson, arătând totodată ca Yahoo nu priveşte România ca pe un potenţial centru de cercetare şi dezvoltare şi că principala ţintă este ca portalul yahoo.ro să devină cea mai accesată pagină de internet din România.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: