Windows Store atinge pragul de 50.000 de aplicatii !

Publicat pe 28 mart. 2013 - 22:39 de Mîrzac Iulian

Sunt utilizatori care au retineri in a cumpara noi terminale mobile cu sisteme de operare mai noi cum ar fi Windows 8 sau Windows 8 RT pentru ca nu au destul de multe aplicatii nu din cauza specificatiilor. Pana la urma degeaba ai 2GB pe o tableta daca nu te ajuta sa iti indeplinesti mai rapid si mai usor treaba (gestionat date, navigare web, sa te ajute in lucrul cu PC-ul, etc). Asadar ai nevoie de aplicatii grozave cu care sa indeplinesti task-uri pe care nici nu banuiai ca se pot face cu o tableta.

Conform site-ului de statistici MetroStore Scanner utilizatorii sistemului de operare Windows 8 si RT incep sa se simta ca acasa cu noile laptopuri/tablete pentru ca acum pot alege din peste 50.000 de aplicatii cu care sa se „joace”. Desi Microsoft nu a confirmat informatia, site-ul indica 50.380 de aplicatii active, si ca sa avem o imagine si mai clara despre ce vorbim aici: Mac App Store include numai 14.000 de aplicatii.

Acum nimeni nu pomeneste de calitate, as putea fi carcotas si as putea spune ca cele de la Apple sunt facute incet dar de calitate si aduc valoare utilizatorilor, cum se intampla de regula cu un produs Apple, dar nu am utilizat aplicatiile lor pentru Laptopuri, Mac-uri.

Este cineva care utilizeaza aplicatii Windows 8 sau Windows RT prin zona ? Ne poate spune o parere personala ?

Sursa

windows-8-metro-ui

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: