Windows 8.1 Update 1 în curând disponibil pentru dezvoltatori

Publicat pe 30 iul. 2014 - 8:18 de Mîrzac Iulian

Windows Phone 8.1

Microsoft are în plan lansarea noului update pentru Windows Phone 8.1, și deja s-au aflat câteva dintre opțiunile care vor fi disponibile și funcțiile ce vor permite dezvoltarea de aplicații mai bune pentru acest sistem de operare.

Din momentul în care vei primi update-ul se pare că vei avea posibilitatea să gestionezi interfața grafică prin sismteul foldere, un lucru dorit de foarte mulți utilizatori de pretutindeni, probabil că acum vor atrage și mai mulți fani Android ca până acum în ecosistemul lor. Un widget tras deasupra altuia va genera un folder (ca la iOS, dar și la Android).

Un alt upgrade important vine pentru utilizatorii de accesorii wireless alături de smartphone-ul cu Windwos Phone. Din acest moment va suporta accesorii precum FitBit, sau altele care deblochează telefonul, afișează informații direct pe smartphone, lansează notificări, sau afișarea doar anumitor informații atunci când carcasa este utilizată.

Cortana crește și mai mult, iar din acest moment ar putea permite utilizatorilor să aibă o agendă telefonică pe care Cortana să o poată accesa.

Alte upgrade-uri sunt:

  • suportul pentru rezoluții de 1280 x 800 pixeli la ecran de 7″;
  • suport pentru Network Time protocol
  • suport Voice over LTE
  • suport dual sim pentru GSM + CDMA

Lansarea ar trebui să se facă până în August, sau în luna August dacă testele lor indică multe probleme și vor trebui făcute finisaje.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: