Nexus 8.9 urmează să fie lansat ?

Publicat pe 29 iul. 2014 - 12:10 de Mîrzac Iulian

Nexus 9

Mai multe surse indică faptul că HTC lucrează la Nexus 8.9 pentru Google. Va purta numele de cod „Volantis” și probabil va integra ultimul procesor de la NVIDIA, Tegra K1, dar și o rezoluție înaltă pentru ecran. Zvonurile nu se opresc aici pentru că există și informații că un smartphone Nexus este în dezvoltarea însă Motorola este cea care se ocupă de această „bucată”. Conform Android Police specificațiile ei ar putea fi în modul următor: ecran de 8.9 inch și 2048 x 1440 pixeli, grosime o.78 cm, 2GB RAM, 16GB sau 32GB memorie internă de stocare, cameră foto de 8MP cu stabilizator optic de imagine și o cameră frontală de 3MP.

După cum vedeți și în imaginea de mai sus este ca un Nexus 5 de dimensiuni mai mari, cred că va fi un produs de succes dacă va păstra linia de preț și avantajele pe care le-a avut seria Nexus până acum.

Moto X

Numele de cod pentru smartphone-ul care ar avea o dimensiune de 5.9″ ar urma să fie „Shamu”, iar numele oficial s-ar putea să fie Nexus 6. Toate device-urile cu siguranță vor integra ultima versiune de Android în momentul lansării, sunt curios cum va decurge următorul an planul Android de a oferi update-uri software pentru mai multe device-uri decât ne-a obișnuit. Numele de cod au apărut în Android Open Source Project zona unde se urmăresc bug-urile apărute cu sistemul de operare.

Moto X+1 ar putea fi un nou device în lucru care reprezintă upgrade-ul de la Moto X și care ar trebui să ofere un ecran de 5.1″, 1920 x 1080 pixeli ca rezoluție, un procesor Qualcomm Snapdragon 800, 2GB RAM și un acumulator de 2900 mAh.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: