Walkman cu Android de la Sony Ericsson

Publicat pe 22 aug. 2011 - 22:46 de Tita Mihai

Sony Ericsson introduce pe piata un nou model de smartphone cunoscut sub numele de Live with Walkman, al doilea model de Walkman cu Android dupa W8. Acest smartphone este o combinatie intre un player audio si un smartphone, telefoanele din seria Walkman de la Sony Ericsson sunt  cunoscute pentru calitatea deosebita pe care o ofera in redarea fisierelor audio, rivalizand cu playere audio  dedicate. Live with Walkman este echipat cu un procesor de 1 Ghz, un display de 3.2 inci cu rezolutie HVGA si doua camere foto.

Memoria ram este de doar 320 Mb iar spatiul de stocare este de 32 Gb. Cum era de asteptat accentul este pus mai mult pe partea de player audio decat pe cea de smartphone, calitatea audio urmand sa fie una de exceptie daca e sa ne luam dupa ce a oferit pana acum seria Walkman. Restul specificatiilor nu prea incanta, insa daca acest smartphone va avea un pret rezonabil atunci va fi o combinatie reusita intre un player audio de calitate si mediul Android. Lansarea acestui model va avea loc undeva pe la sfarsitul anului.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Radu 23/08/2011 at 03:48 - Reply

    Arata excelent, ramane de vazut pretul.

    • Mirzac Iulian 23/08/2011 at 08:37 -

      nu cred ca va fi enorm de mare.

Postează un comentariu: