Vine primește un alt update important!

Publicat pe 25 aug. 2014 - 21:57 de Mîrzac Iulian

Update - Vine

Săptămâna trecută bine-cunoscuta aplicație cu care poți face videoclipuri scurte de 7 secunde pe care le postezi apoi pe Internet a primit câteva funcții noi foarte utile celor care postează pe Vine. Un lucru important îl reprezintă în primul rând posibilitatea de a adăuga un videoclip filmat în prealabil cu o altă aplicație (cea nativă din telefon sau una instalată din App Store). Această funcție era prezentă doar la competiție (Instagram) și era un mare minus pentru editare, pentru că poate ai surprins o scenă amuzantă, ceva spontan și vroiai sa-l postezi pe Vine.

Update-ul vine pe iOS în primul rând (sistemul de operare cel mai utilizat de vine-ri, dar și sistemul de operare pe care s-a lansat Vine), dar bineînțeles că va urma și pe Android un Update la aplicație.

A doua cea mai importantă adiție este defapt un grup de funcții noi de editare mai avansată a videoclipurilor. Ai o funcție de previzualizare înainte de postare și un buton de undo pentru ce modificare ai făcut. Cei care vor înregistra videoclipurile din Vine au totuși niște avantaje în comparație cu Instagram: suport pentru înregistrare pe lumină slabă, o funcție cu care poți detecta dacă înregistrezi la nivel perfect orizontal, ghost mode – care îți arată un cadru transparent pe fundal pentru a ști de unde să continui scena pe care tocmai ai oprit-o.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: