Vine lanseaza profilele accesibile din Browser !

Publicat pe 4 ian. 2014 - 18:33 de Mîrzac Iulian

Vine Web

Twitter a lansat ieri profilele Vine accesibile prin browser-ul tau de Internet. Pentru a-ti accesa profilul tau intra pe Vine.co si logheaza-te cu contul tau de Vine. Noul website iti permite sa vezi ultimele vine-uri puse de prietenii tai, poti activa TV mode, de pe Televizor sau de ce nu si de pe calculator pentru a vedea in mod Landscape videoclipurile si mesajele asociate. Vei putea sa dai like, sa comentezi si sa redistribui videoclipul care ti-a placut.

Evident ca vei putea accesa si profilele preferatilor tai si toate vine-urile postate de ei. Mai jos puteti vedea cum arata TV Mode, care poate fi activat apasand pe o pictograma din dreapta-sus a ecranului sub forma de televizor.

Vine - TV mode

Twitter a promis ca Vine va avea noi functii in curand:

„Aceasta lansare este doar un prim pas in a ne apropia de o experienta web mai bogata si mai  placuta pentru utilizatori. In 2014 vrem sa aducem o serie noua de functii noi si imbunatatiri.”

Probabil ca Twitter nu doreste sa aduca Vine si pe PC-uri sau laptopuri unde vei putea utiliza Webcam-ul pentru inregistrare ci va pastra platforma pe smartphone-uri si tablete insa era necesar accesul din browser a contului de Vine si sa te uiti la vine-uri macar (asta pentru cei care folosesc diferite platforme mobile pe langa Windows Phone, iOS si Android).

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: