Microsoft Surface Pro 2 are deja un upgrade !

Publicat pe 4 ian. 2014 - 15:07 de Mîrzac Iulian

Microsoft Surface Pro 2

Microsoft a lansat in Octombrie Surface Pro 2 in mai multe versiuni insa compania considera ca au ramas putin in urma cu configuratia lor asa ca acum, dupa doua luni de la lansarea initiala se aduce un upgrade. Noul procesor va inlocui procesorul tactat la 1.6 GHz cu unul la 1.9 GHz. Compania din Redmond a declarat pentru o publicatie straina ca este doar o rutina pe care o practica de-a lungul evolutiei unui produs nou lansat.

The Verge publica un articol in care scrie despre un client care a cumparat un Surface Pro 2 si care l-a returnat pentru un defect si care a primit un Surface Pro 2 imbunatatit. Exista informatii ca inca din Decembrie au inceput sa vina stocuri cu noua versiune in magazine din lume insa Microsoft nu a facut un anunt public despre asta.

Procesorul cel nou este similar cu cel de la prima lansare – Core i5-4300U – dar pe langa frecventa mai mare are si tehnologia Intel Trusted Execution care este utila in special pentru utilizatorii business pentru securitatea datelor.

Singura declaratie oficiala dupa ce au inceput livrarile noii versiuni a tabletei al unui purtator de cuvant Microsoft a fost:

” Cu fiecare modificare de hardware sau software va asiguram o experienta excelenta alaturi de produsele noastre”.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: