Vânzările PS4 depășesc 50 de milioane de unități!

Publicat pe 13 dec. 2016 - 8:24 de Mîrzac Iulian


Sony Interactive Entertainment anunță numărul de unități PlayStation 4 vândute într-un raport dat public ieri.

Au fost vândute peste 50 de milioane de unități la nivel global în perioada Noiembrie 2013 când a fost lansată consola și 6/12/2016 când a fost făcut raportul.

Cifrele includ și vânzările pentru PlayStation®4 Pro (PS4™Pro), consola de vârf de la Sony care a adus capacitatea de a rula materiale video 4K dar și de a juca anumite titluri la rezoluție 4K.

Raportul include și numărul de jocuri vândute la nivel mondial. 369 milioane de copii de jocuri au foat vândute la nivel global în magazine ori prin intermediul PlayStation® Store raport încheiat pe 4 decembrie 2016.

​“Suntem cu adevărat încântați de felul în care comunitatea PS4 continuă să înflorească de la lansarea de acum 3 ani”, a declarat Andrew House, Președinte și CEO Global al Sony Interactive Entertainment. “Cu sprijinul important din partea fanilor nostri din întreaga lume, anul acesta am reușit să oferim o gamă hardware fără precedent, care include noua consolă subțire PS4, PS4 Pro și PlayStation VR. Vom continua să oferim cea mai bună experiență de gaming, pe măsură ce vom extinde ecosistemul PS4”.

Portofoliul titlurilor software pentru PS4’s va continua să crească în acest sezon de iarnă, cu unele dintre cele mai așteptate jocuri: The Last Guardian™ (SIE WWS), Horizon Zero Dawn™ (SIE WWS), Resident Evil 7: biohazard (Capcom), Mass Effect: Andromeda (Electronics Arts), Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games) și titluri pentru PS VR cum ar fi Farpoint (SIE WWS), care se lansează cu controlerul PS VR Aim.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: