Vânzări mari de sărbători pentru PlayStation 4

Publicat pe 8 ian. 2016 - 8:45 de Mîrzac Iulian

PlayStation 4

Sony a anunțat câteva cifre din perioada sărbătorilor de iarnă. PlayStation 4 a primit o reducere de preț în anticiparea sărbătorilor de iarnă încă din Octombrie 2015 în toate magazinele partenere Sony de la 1.799 lei a fost scăzut la 1.599 lei.

“Suntem foarte încântați de faptul că un număr atât de mare de persoane au ales consola PS4. Mai mult decât atât, comunitatea noastră a înregistrat cea mai bună creștere a numărului de utilizatori de până acum”, a declarat Andrew House, Global CEO al Sony Computer Entertainment Inc. “Ne menținem în continuare angajamentul în ceea ce privește furnizarea unor experiențe inovatoare de divertisment și de abia așteptăm să adăugăm noi jocuri în portofoliu, jocuri realizate de cei mai buni dezvoltatori din întreaga lume. În 2016, de exemplu vom lansa pe PS4 UNCHARTED 4: A Thief’s End, Horizon Zero Dawn și The Last Guardian”.

5.7 milioane de console PlayStation 4 au fost vândute în acest sezon de sărbători de iarnă. Un nivel similar de vânzări s-au înregistrat doar la lansarea pe piață a consolei când 5.3 milioane de unități s-au vândut în perioada 15 noiembrie 2013 – 8 februarie 2014, deci și o perioadă similară.

De la lansare PlayStation 4 s-a vândut într-un număr de 36 de milioane de unități.

Ca un efect al vânzărilor de console numărul de abonamente PlayStation Plus au crescut cu 60% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. Abonații acestui serviciu au acces la jocuri, pot juca versiunile full ale unor jocuri populare fără limită de timp.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: