Upgrade-ul la Windows 8 Pro va costa 39.99 dolari!

Publicat pe 5 iul. 2012 - 15:06 de Boboc Gheorghe

Microsoft a anunțat că utilizatorii pot face upgrade de la actuala versiuni de Windows pe care o au la Windows 8 Pro pentru 39.99$! Pentru această sumă cei care lucrează pe Windows XP, Vista și Windows 7 vor fi capabili să descarce noua versiune a sistemului de operare de pe Internet. Un program special va fi disponibil în 100 țări și 37 limbi.

Însă, upgrade-ul de 40$ va fi disponibil doar prin download prin aplicația Windows 8 Upgrade Assistant. Sau puteți cumpăra Windows 8 Pro pe CD, însă va costa 69,99$. Upgrade Assistant ajută la automatizarea întregului proces de instalare a sistemului de operare și aducerea lui în stare de funcționare. De asemenea, tool-ul va verifica mai întâi compatibilitatea PC-ului cu noul sistem, va face un raport detaliat, indicand posibilele probleme, precum și careva recomandări.

Este cunoscut de asemenea faptul că unii utilizatori vor avea acces la prețuri și mai mici. Aceasta se referă la cei care au cumpărat un PC nou sau un laptop cu Windows 7, chiar înainte de lansarea Windows 8. Împreună cu unele modele, pe bază de Windows, compania va oferi un cupon care va da posibilitatea achiziționării Windows 8 pentru 15$.

Oferta va dura pană în ianuarie 2013. Amintim că Windows 8 va fi disponibilă din octombrie.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: