Update-ul Android Wear 2.0 vine cu suport iOS

Publicat pe 25 ian. 2017 - 8:45 de Mîrzac Iulian

Ce înseamnă titlul articolului pentru voi și cum vă afectează ? Păi dacă aveți iPhone sau iPad vei putea să îl folosești în viitor cu un smartwatch Android Wear. Cele mai multe smartwatch-uri de pe piață folosesc Android Wear și întotdeauna e bine să ai mai multe opțiuni la dispoziție.

Vei putea instala softul special pentru smartwatch și iOS și să instalezi pentru smartwatch aplicațiile care le dorești pe din magazinul propriu Google Play special pentru sistemul de operare Android Wear. Momentan update-ul este disponibil doar dezvoltatorilor.

Programatorii vor trebui să adapteze puțin aplicațiile și pentru comunicarea între un dispozitiv iOS și unul construit cu Android Wear plus alte modificări tehnice.

Ne așteptăm ca Google să facă lansarea noii versiuni împreună cu noi dispozitive Android Wear lansate de parteneri pe 9 Februarie.

Update-ul mai aduce: Suport NFC HCE, aplicațiile vor putea lucra pe cont propriu pe smartwatch fără să fie nevoite să fie conectate la un smartphone, deci ar putea rezulta și într-o autonomie mai bună a dispozitivelor Android Wear. Comunicarea se va putea face fie prin WiFi, Bluetooth și chiar conexiune mobilă de date.

Design-ul a fost îmbunătățit pentru scrierea mesajelor, și au mai fost adăugate opțiuni noi pentru fitness.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: