Epson te ajută să reduci costurile de printare

Publicat pe 20 ian. 2017 - 8:19 de Mîrzac Iulian

Metoda este simplă și directă. Au publicat un calculator online unde poți compara costurile de printare în lei între produsele Epson. Spre exemplu poți compara costuri de printare între o soluție inkjet și o soluție laser, sau altfel de comparații.

Calculatorul online cu care consumatorii și companiile pot vedea cu ușurință cât pot economisi poate compara 20 cele mai vândute imprimante de pe piață. Poți compara soluții ITS (Ink Tank System) cunoscute la noi ca soluții CISS.

Unealta îți poate spune care este costul total de exploatare. Îți va spune cât te va costa să printezi un număr de foi pe care obișnuiești să-l printezi într-o lună.

Pe o soluție ITS EPSON L120 am obținut un cost de printare pentru 500 de foi de 4.76 lei dacă sunt pagini monocrom, ori 8.69 lei pentru pagini color.

Dacă pentru consumatorii obișnuiți prețul de printare nu este întotdeauna important la achiziție pentru companii să știi costurile de exploatare sunt sigur că ajută enorm de mult în estimarea cheltuielilor.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: