Imagini cu Samsung Galaxy S8 și LG G6

Publicat pe 27 ian. 2017 - 7:58 de Mîrzac Iulian

Urmează să fie lansate în perioada ce urmează Galaxy S8 și LG G6 două dintre modelele care vin din serii de succes cunoscute pentru performanțele lor, pentru design-ul superb și softul bine lucrat. Prin urmare vin și informații „pe sub mână” despre ele alături de imagini.

Imaginea publicată de VentureBeat confirmă câteva zvonuri, printre care cel mai discutat este acela că nu va avea un buton (cel puțin nu unul marcat) la baza ecranului și au scris că vor lipsi chiar și cele pentru înapoi și task manager.

Zvonurile spun că Galaxy S8 va avea două variante. Una cu ecran QHD Super AMOLED de 5.8 inch și alta de 6.2 inch. Ambele vor ocupa 83% din suprafața ecranului și ca înainte ecranele vor fi curbate pe margine.

Qualcomm Snapdragon 835 este chipset-ul ales de Samsung pentru acest device și vor folosi bineînțeles USB-C.

Memoria internă va fi de 64GB, memoria ram 4GB iar la baterie au introdus 3000 mAh pentru modelul de 5.8 inch și 3500 mAh pentru cel de 6.2 inch. Va include un port audio 3.5 mm. Samsung refuză această mutare momentan, probabil în viitor când vor mai evolua și mai mult lucrurile vor scoate și ei portul. Mizez pe asta.

12Mp pentru camera foto principală și 8Mp pentru cea secundară. Cititorul de amprente este pe spate chiar lângă camera foto principală.

Telefonul este așteptat la Samsung Unpacked pe 29 Martie, așadar mai avem de așteptat până atunci.

Despre LG G6 ce se știe este că carcasa va fi din metal, cu colțurile rotunjite, însă nu au fost dezvăluite prea multe informații.

LG G6 se zvonește de mult că nu va mai fi modular așa cum G5 pentru că este un design care nu a avut succe. Se crede însă că va oferi odată cu această schimbare și protecție la apă și praf. G6 va veni cu Snapdragon 821, pentru a evita o amânare a lansării telefonului care s-ar fi prelungit până în Aprilie dacă alegeau ultimul procesor Qualcomm Snapdragon 835.

Pe 26 februarie vor susține un eveniment pentru lansarea telefonului.

Care vă place mai mult ca design?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: