Un feature nou pentru cicliști pe Google Maps !

Publicat pe 18 mai 2014 - 19:43 de Mîrzac Iulian

Google Maps - Altitudine

Din acest moment se pare că Google Maps va aduce o nouă caracteristică importantă pentru utilizatori de această dată pentru cei care au biciclete. Dacă spre exemplu vrei să alegi un traseu sau altul prin oraș sau pe munte vei putea vedea sub ruta aleasă de tine și detalii despre altitudinea pe durata traseului. În modul acesta vei ști dacă va trebui să urci foarte mult sau din contră vei da de o vale lungă până al destinație.

Informațiile nu se opresc aici vei ști și lungimea urcușului sau lungimea văii. Dacă această noua caracteristică este momentan disponibilă în alte țări și doar pentru calculator, sunt convins că vor să o introducă pe telefon cât mai curând.

Pentru România posibil să nu vină din acest an această funcție dar știm că Google se mișcă destul de repede și putem spera măcar.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: