Un alt mod de a verifica prognoza meteo – Forecast.io

Publicat pe 27 mart. 2013 - 21:39 de Mîrzac Iulian

Forecast

Nu stiu voi cum sunteti dar eu m-am cam saturat de site-urile plictisitoare de meteo care arata informatiile despre prognoza meteo pe urmatoarea saptamana care afiseaza informatia ori foarte complicat, ori greu de descifrat, ori pur si simplu sunt site-uri urate.

Forecast.io este un fel de infografic despre cum va fi vremea. Cauti locatia si iti arata ceva in genul de mai sus pe calculator. Globul sau Regiunea in prim plan, la care poti da play pentru a vedea intr-un mod animat cum va fi vremea in zona unde te afli. Eu nu am facut decat sa dau Share Location, nu am cautat Bucuresti, si mi-a gasit locatia.

In partea dreapta scurt si la obiect temperatura acum, iar daca apesi pe plus iti zice informatii despre vant, presiune atmosferica, vizibilitate. Tot pe scurt informatii pentru urmatoarea ora si urmatoarea saptamana.

Daca totusi vreti si informatii mai detaliate, gasiti mai jos deruland pagina urmatoarele 6 zile cu o pictograma animata, temperatura minima si maxima, si care va fi vremea in mare. Secretul e ca aici poti da pee semnul plus din dreapta si poti vedea detaliat la fiecare ora aproximativ ce vreme va fi, sau pe segmente de ora daca preferati.

Am pus stirea si la Aplicatii Mobile pentru ca aplicatia web functioneaza direct in browser pe sistemele de operare Android 4.0+, iOS

Puteti verifica sursele pentru datele meteo la adresa asta.

Mi-a placut ca nu depinzi de o aplicatie si poti sa pornesti site-ul oriunde si sa primesti informatii clare oferite intr-un mod simplu si creativ. Sunt sigur ca si voua va place.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: