Amazon ar putea lansa un smartphone de 4.7″ [zvon]

Publicat pe 27 mart. 2013 - 21:52 de Mîrzac Iulian

Amazon smartphone

Conform publicatiei straine Digitimes Amazon ne pregateste si un smartphone pe langa seria de e-book-uri si tablete Android pe care le-a lansat in urma. Momentan Amazon nu spune nimic ne lasa sa speculam si sa credem zvonurile aparute pe Internet incepand sa apara chiar cu un an in urma. Ultimul zvon aparut pe nenumarate publicatii online de IT mentioneaza de un ecran de 4.7″, inainte se discuta de un 4.3″.

Unii spun ca Amazon ar fi fost influentata intre timp de piata care incepe sa ceara smartphone-uri din ce in ce mai mari. Deja Samsung Galaxy Note 2 este considerat un smartphone normal (ca dimensiuni) de multe persoane. Noul Samsung Galaxy S4 si el a fost lansat cu 4.99″ si ecran cu rezolutie FullHD 1080p, a sarit cu un inch de cand s-a lansat Samsung Galaxy S.

Tot pe Digitimes se scrie ca Amazon ar putea lansa telefonul in al doilea trimestru al anului, insa primele stocuri ar putea ajunge tarziu datorita problemelor de productie la fabricile Foxconn care s-ar parea ca produce telefonul (la fel ca si iPhone-ul).

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: