Primul serviciu de transport urban cu Trotinete Electrice din București!

Publicat pe 20 apr. 2019 - 11:41 de Mîrzac Iulian

Wolfe Rides este o afacere nou lansată în București care urmărește modelul de business de succes de închiriere de trotinete electrice pentru transportul urban.

Practic au fost propuse ca mijloc de transport pentru zone în care nu există autobuz, metrou sau alte mijloace de transport în comun, iar piața a adoptat foarte rapid aceasta modalitate de a ajunge de la metrou la birou sau dintr-un punct în altul al orașului mai rapid.

Wolfe Rides este primul serviciu de acest gen din București și există și altele care își vor începe activitatea. Momentan nu am informații dacă și companiile mari americane Lime și Bird vor veni în București, dar mă aștept să mai apară cel puțin altele românești.

Cum folosești trotinetele electrice?

Serviciul este funcțional acum și poți instala aplicația pentru Android sau pentru iOS.

După ce instalezi aplicația, validezi numărul de telefon și introduci un card de pe care să ia suma de bani la finalul cursei tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația și să vezi unde sunt trotinete pe hartă disponibile.

Când ai găsit o trotinetă tot ce trebuie să faci este să scanezi codul QR de pe trotinetă și să o folosești verificând înainte dacă totul este în regulă cu ea.

După finalizarea traseului tău o poziționezi într-un loc în care nu încurcă pe trotuar și vei termina sesiunea în aplicație.

Cât costă serviciul?

Tariful pentru pornire este 2 Lei, apoi cheltuiala este de 0.5 Lei / Minut cel puțin acum la momentul lansării. Dar acum în prima săptămână de la lansare se va aplica o reducere de 50%.

Nu pot să spun la final decât să nu te hazardezi pe trotinetă. Te poți accidenta serios dacă nu le utilizezi conform ghidului sau dacă nu ai mai mers cu una.

Ce părere ai despre acest serviciu? Ai utiliza trotinete electrice pentru transportul urban?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: