Top aplicații iOS lansate în Aprilie 2015

Publicat pe 13 mai 2015 - 8:46 de Mîrzac Iulian

sendish

Sendish

Sunt zeci de aplicații pentru fotografii: editare, colaje, sau pentru filtre creative însă câteodată mai apar și astfel de aplicații care te surprind. Sendish îți permite să trimiți o fotografie în mod anonim dintr-o anumită locație către alte persoane din lume. Fotografia se face fără filtre tocmai pentru a reflecta cât mai bine realitatea din acea locație. Dacă fotografia nu este plăcută de mulți utilizatori aceasta nu va fi afișată în continuare altor utilizatori care explorează fotografii în Sendish.

Sendish

Magic8Ball

Magic 8 Ball

Nu știu dacă v-ați jucat cu Magic 8 Ball în realitate. Este o bilă care ar oferi răspunsuri la întrebările pe care i le adresezi. Sunt răspunsuri random din 20 de răspunsuri predefinite, dar e un mod amuzant de a lua decizii la un moment dat.

Magic 8 Ball

Wikipedia iOS

Wikipedia

Pe Android a primit un update aplicația, însă pe iOS s-a făcut update pentru interfața grafică abia în Aprilie. Nu este un update care schimbă sau adaugă multe însă care merită menționat în aplicațiile de top din luna Aprilie. Există o secțiune read more acum înainte de a intra pe un articol propriu-zis, iar titlurile sunt mai mari și au o descriere scurta la bază.

Poate cel mai proeminent feature nou este posibilitatea de a da share la o parte din text sub formă de imagine către orice aplicație ai instalată către care poți transmite informația. Poți selecta porțiunea de text care dorești să apară în imagine. Astfel poți transmite citate rapid, sau le poți integra într-un articol dacă dorești.

Wikipedia

Lighroom 6

Adobe Lightroom 6

Odată cu update-ul de Android a venit și pe iOS un update important la aplicația de mobil Lighroom de la Adobe. Poți acum accesa fotografiile sincronizate cu device-ul acum ai noi moduri de vizualizare: după dată, stil prezentare și o nouă unealtă de cropping. Testați noul update, este foarte reușită aplicația de iPad.

Lightroom 6

Camera51

O super aplicație care te ajută să faci fotografii mai bune indicând perspectiva pe care ar trebui să o adopți. Nu trebuie decât să îndrepți camera către subiect iar aplicația îți va arăta cum să faci să obții o compoziție mai bună.

Camera51

Urmărește tag-ul: Aplicatii iOS dacă vrei pe viitor să primiți cele mai interesante aplicații lansate sau updatate într-o lună și înscrie-te la Newsletter în meniul din dreapta.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: